מתכון לליקר כליל החורש

מתכון ל(שיקוי) ליקר כליל החורש 🌸
(או במילים אחרות איך תופסים רגע פרחוני של אביב בתוך בקבוק)

יש משהו בכליל החורש שפשוט לא נותן להישאר אדישים כשעוברים לידו…
מופיע פתאום עננים ורודים ששולחים אותי ברגע לעולמות של פיות וחדי קרן וקשת בענן.
כמו תזכורת לשמחה פשוטה, לפריחה אחרי התכנסות,
למתיקות שמגיעה אחרי המרירות…

וזה בדיוק מה שניסיתי לשמר בבקבוק
טיפת אביב לנשמה …

איך מכינים?

✿ קוטפים פרחים טריים של כליל החורש שנראים טוב ורעננים

✿ מניחים בצנצנת עם פרוסות דקות של תפוח ירוק, קליפת לימון (רק הצהוב), ומכסים בוודקה איכותית

✿ סוגרים, מנערים ומשאירים במקום מוצל וקריר ל-3 שבועות. מערבבים כל יום-יומיים עם אהבה וכוונה טובה!

✿ אחרי ההשריה מסננים ומוסיפים מי דבש:
שליש מכמות הוודקה (אם השתמשתם ב-600 מ"ל, אז כ-200 מ"ל מי דבש שזה פשוט דבש מעורבב עם מים חמים ביחס 1:1 שהתקרר. אם דבש פחות זורם אפשר סוכר קנים).

✿ מערבבים, מבקבקים, ונותנים לו לנוח עוד שבועיים אם תצליחו להתאפק 😉

תמסרו לו דש ממני
אור

שתף :
עוד מעניין באתר:

סדנת רפואת
העשן הטוב

דילוג לתוכן